Press - AFC - Asia Flavour Company
 
 
 
 

Press

http://www.adevarul.ro/locale/pitesti/Mancare_traditionala_asiatica-in_centrul_Pitestiului_0_185981470.html

Mâncare tradiţională asiatică, în centrul Piteştiului

La Asia Food Cooking puteţi servi preparate tradiţionale asiatice

Piteşti

La Asia Food Cooking puteţi servi preparate tradiţionale asiatice

Dacă doriţi să încercaţi mâncarea asiatică, atât de renumită pentru gustul său delicios, dar şi pentru că este uşoară şi sănătoasă, nu este nevoie să străbateţi mii de kilometri până pe continentul asiatic. Este de ajuns să ieşiţi în oraş, la restaurantul Asia Food Cooking.

Situat pe Strada Plevnei nr. 10, chiar în centrul oraşului, lângă Parcul 1907, A.F.C. este mai mult decât un restaurant. Este locul ideal unde te poţi relaxa, în timp ce savurezi o cină delicioasă în compania prietenilor, a partenerilor de afaceri, localul având internet wireless, sau a persoanelor dragi. Localul este o reflexie a culturii asiatice care oferă o colecţie a celor mai rafinate şi delicioase preparate exotice.  

Şi amplasamentul restaurantului a fost ales cu grijă de proprietar, acesta preferând o zonă destul de liniştită, în opoziţie cu agitaţia oraşului. Este locul ideal unde puteţi evada din cotidian şi să vă buzuraţi de o masă sofisticată şi uşoară în acelaşi timp. Localul este uşor de recunoscut după culorile calde în care este zugrăvit, menit să vă facă să lăsaţi grijile şi problemele la intrare. Parcă intraţi într-o altă lume, menită să vă răsfeţe toate simţurile.

Restaurantul este decorat după principii Feng-Shui

Ambianţa este plăcută, design-ul interior fiind bazat pe principii Feng-Shui. Muzica asiatică contribuie şi ea la atmosfera plăcută, restaurantul fiind locul ideal pentru o cină romantică. Restaurantul este deschis în fiecare zi până la ora 24.00.
Bucătarii de la Asia Food Cooking prepară bucate tradiţionale din diferite colţuri ale Asiai, cum ar fi sushi japonez, satay sau curry thailandez, Wok ca în China, Nem şi Pho vietnamez sau preparate mongoleze.

Din meniu puteţi alege preparate din pui, porc, raţă, peşte, vită, garniture, supe –aperitiv, orez şi tăiţei la wok cu legume servite cu sosuri picante sau dulci. Preţurile sunt variate, de la 3.2 lei, o porţie de chipsuri de creveţi până la 32.9 lei un platou de somon cu legume şi orez sau 75.3 lei un platou cu 24 de pacheţele de sushi, specialitatea casei. Meniul zilei costă doar 12.9 lei.

Dacă totuşi nu reuşiţi să ajungeţi la Restaurantul Asiatic, puteţi încerca preparatele de aici, făcând o comandă acasă sau la birou.

http://www.zilesinopti.ro/index.php?m=2&oras=29&sp=3&art=1500

Restaurantul Asiatic - Sushi & Nem - Bar!

 

In numarul trecut al revistei noastre v-am prezentat in premiera deschiderea singurului restaurant cu specific asiatic din Pitesti. Special pentru cititorii nostri vrem sa oferim un gurmand special pregatit in exclusivitate chiar proprietarul restaurantului dl Dang Xuan Loc, care ne-a dezvaluit cateva secrete despre bucataria asiatica:

"Deschiderea unui restaurant unde sa se poata servi preparate asiatice autentice a fost pentru mine o provocare mai ales pentru ca este o mai veche pasiune de-a mea...Venind acum 15 ani dintr-o tara straina (Vietnam) si cu experienta in ceea ce inseamna bucataria orientala (tatal meu fiind un foarte bun bucatar), am preluat aceasta pasiune, am dezvoltat-o, iar acum ofer Pitestiului un produs "made in Romania" si totusi provenit din Asia. Pentru unii poate este un lucru deja cunoscut, dar pentru altii este o noua descoperire, o poarta mica spre o cultura, filozofie si un mod de viata exotic. In universul rafinat al artei culinare asiatice, bucataria orientala ocupa un loc aparte datorita diversitatii produselor (forma, gust, culori), fapt care explica si aprecierea pe mai toate meridianele globului. Se poate spune ca prezenta restaurantelor de acest gen in toate orasele mari ale lumii nu mai este o moda, a devenit parte din normalitate".

Daca va plac cele mai bune preparate ale bucatariei asiatice, pregatite si servite de un personal special calificat, intr-o atmosfera placuta si relaxanta, atunci o vizita la restaurantul nostru este absolut necesara! Veti fi intampinati de o varietate larga de preparate, gatite de bucatari cu experienta, din cele mai bune ingrediente si condimentate cu cele mai gustoase mirodenii!

Pe langa ofertele de la restaurant, se asigura si livrari la domiciliu. Serviciul de comenzi la domiciliu va aduce in casa, la petreceri sau evenimente speciale miresmele orientului indepartat. Dupa cum am mai spus, preparatele sunt realizate doar dupa retete traditionale, meniul fiind echilibrat si capabil sa bucure si simturile celui mai extravagant gurmand!

 

 
Comenzi telefonice:
0721 846 474
0248 224 444
Suport online

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name

Filename: components/right.php

Line Number: 24

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://mail.opi.yahoo.com/online?u=afc.comenzi&m=a&t=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed

Filename: components/right.php

Line Number: 24